in

UV licht laat zien hoe ver je plas spettert van staand plassen

Het ziet er niet goed uit voor ons. Ik ga vanaf nu zittend plassen, like a girl. Nu ik toch bezig ben koop ik meteen een verhoging waar ik me voeten op kan zetten tijdens het zittend plassen.

Zittend plassen is toch beter voor je gezondheid en zoals je hieronder kunt zien zo meteen. Beter voor de hygiëne van je badkamer. Hoezo negeren we dit al jaren eigenlijk, alle mannen weten dat als je met een korte broek of jokkie staand gaat plassen op het toilet dat je die spetters gewoon tegen je dijen voelt kletsen. We have to change!

QS Supplies, deed een onderzoekje en achterhaald dat 69 procent van de mannen staan als ze plassen, en 31 procent van die mannen mikt op de achterkant van de toiletpot, denkend dat dit de minste hoeveelheid ‘splash/ spetters’ zal veroorzaken.
Ze hebben het dus helemaal aan de verkeerde kant, je spetters kunnen tot wel een meter door je badkamer vliegen.

Midden in de pot mikken schijnt toch wel de beste manier te zijn om staand te plassen. Het veroorzaakt minimale spetters die de buitkant van de pot bereiken. Check de video hieronder voor wat meer wisdom over staand plassen.Trailer: Er komt een film aan over Killer Krokodillen genaamd – CRAWL

Bisschop wil helikopter inzetten om exorcisme uit te voeren op een hele stad