in

‘Unsolved’ een serie over de moorden op Tupac Amaru Shakur en Christopher Wallace Jr.

Meer dan 20 jaar na de moorden op The Notorious B.I.G. en Tupac Shakur verschijnt er een serie over de moorden. Het betreft de ervaringen van een agent genaamd Greg Kading die aan beide zaken heeft gewerkt. Hij schreef een boek over zijn ervaringen. USA’s Network lanceert een nieuwe crime drama genaamd ‘Unsolved’.

Marcc Rose die al eerder de rol van 2pac speelde in de film ‘Straight Outta Compton’ zal nogmaals als Pac te zien zijn in deze serie. Wavyy Jonez speelt de rol van Biggie in de serie.

De twee zullen vergezelt worden door de acteurs Jimmi Simpson, Bokeem Woodbine en Josh Duhamel. Zij zullen de 3 politie agenten spelen die toen des tijds aan de onopgeloste zaken hebben gewerkt.

De serie zal gebaseerd worden op de ervaringen van de voormalige LAPD Detective Greg Kading, wie niet alleen toezicht hield op het onderzoek naar de moorden, maar ook de boek ‘Murder Rap: The Untold Story Of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigations’ heeft geschreven. Kading neemt de rol aan van een consulent in de serie en is tevens ook 1 van de producers.

‘Unsolved’ is een van de nieuwste crime series wat op tv zal verschijnen over de jarenlange discussie over wat er nou echt is gebeurd met beide rappers. De ene zegt dat het vanwege de beef is die hun hadden en de ander heeft het over complottheorieën…

25 jaar oude Tupac Amaru Shakur was vermoord bij een drive-by shooting in Las Vegas in September 1996 en 24 jaar oude Christopher Wallace Jr. was geschoten door een onbekende schutter in Maart 1997. USA Network had de serie aangekondigd in december 2016 maar er is nog geen première datum bekend.

The Notorious B.I.G. kreeg eerder een eigen biopic ‘Notorious’ die nu te zien is op Netflix. De biopic over 2Pac ‘All Eyez On Me’ verschijnt op 15 juni in de Nederlandse bioscopen.Rocks (THC) kondigt single aan van zijn aankomende album

Deze Nederlandse dancehall artieste komt uit Groningen en ze noemt zichzelf Hennessy Fyah