in

Uhm oke… Taron Egerton wordt dus de volgende Wolverine

De gerenommeerde stripschrijver Mark Millar, die twee handen op één buik is met Marvel en DC, heeft gezegd dat Taron Egerton de volgende Wolverine zal spelen.

Millar, die ook de strips van Kick-Ass en Kingsman schreef en ook The Ultimates, dat deels de originele Avengers-film van Marvel inspireerde; Ultimate Fantastic Four; en Wolverine: Old Man Logan, de inspiratiebron voor Fox’s Logan-film, werd getweet door een fan die de schrijver eraan herinnerde dat hij de toekomst twee keer correct had voorspeld in een van zijn strips.

Millar, een van de hoogste autoriteiten bij Marvel reageerde daarop met:

“Always remember I’m never wrong. PS Taron Egerton will be the next Wolverine 🙂 “

De geruchten gaan al een hele tijd rond blijkbaar. Taron Egerton reageerde een tijdje geleden met het volgende op de geruchten:

“I mean, if the people at Marvel think I am, then great, let’s go. But I think there are better candidates. But I would love to be involved with that world somewhere.”

En daar heeft die jongen gewoon helemaal gelijk in volgens ons. Taron is een geweldige acteur en speelt in hele toffe actiefilms maar Wolverine? Nah bruh….

Maar wacht ff dan, zijn jullie het hier wel mee eens? Wat vinden jullie over het geheel? Past deze rol bij Taron Egerton of niet?Angstaanjagende trailer voor “IT CHAPTER TWO” is hier

De gozer die de Area 51 raid verzon als grap schijt nu eigenlijk 7 kleuren