in

UFO-crash veroorzaakt zes bosbranden, Chileense overheidsfunctionarissen stomverbaasd

De Chileense regering is verbijsterd door een onbekend vliegend object (UFO) dat afhankelijk leek te vliegen voordat het op de aarde neerstortte en zes branden veroorzaakte.

Inwoners van de Chileense havenstad Dalcahue op het eiland Chiloé meldden afgelopen woensdag (25 september) de UFO in de vroege avond te hebben gezien.

Afbeeldingen van het object tonen een soort rode gloeiend bal in de lucht, en volgens lokale media werd het vreemde licht ook gezien in andere steden, waaronder Osorno, Palena, Valdivia en Llanquihue.

Lokale vrijwillige brandweerlieden hebben de branden geblust, maar de brandweerlieden noch de regering weten met zekerheid te zeggen wat het object nu eigenlijk is geweest.

Alejandro Verges, directeur van het nationale bureau voor noodgevallen van het ministerie van Binnenlandse Zaken (ONEMI), zei dat de branden “te wijten waren aan een object dat tot nu toe niet is geïdentificeerd”.

De geur verdween blijkbaar overnacht maar Verges zei dat het object een ‘mogelijke meteoor’ of de ‘overblijfselen van ruimteafval’ zou kunnen zijn.

De burgemeester van Dalcahue “Juan Hijerra” zei dat de brandweerlieden, die ‘veel ervaring hebben’, de geur van het rook niet konden plaatsten als brandend materiaal maar eerder een zwavel-achtige geur betrof.

Hijerra zei dat de situatie ‘heel vreemd’ was, hoewel hij niet kon bevestigen of het object een meteoriet was.

Zou wat zijn als er zojuist dus een super baby, in één of andere spacepod, op aarde is neergestort en mee is genomen door een Chileense boer.

Over 20 jaar zien we misschien iemand met een spandex pak aan inclusief rode cape (natuurlijk) rondvliegen boven Nederland om wat oude kaas en klompen op te halen voor zijn moeder in Chili.Lidl dropt High-End sneakers in Deutschland maar wij willen ze ook hebben gvd

Kijken: Op het Cruiseschip de Norwegian Bliss kun je Lasergamen en Karten