in

U-Niq gaat los op Lil Kleine – Kleine tering aap hou gewoon je grote gore BEK dicht

Hiphop veteraan U-Niq uit Rotterdam is helemaal uit zijn slof geschoten nadat hij de video van Lil Kleine heeft gezien waarin hij zegt dat hij zo snel mogelijk weg wilde uit Suriname.

U-Niq plaatste een post op Facebook waarin hij flink uithaalt naar Lil Kleine, dreigt zijn carrière te vernietigen als hij zo doorgaat en eist excuses binnen 48 uur anders belooft het nog een lastige situatie te worden.

Het is nog afwachten of Lil Kleine zijn excuses aanbiedt voor zijn uitspraken en hoe hij gaat reageren op het geheel.


Check ook:
U-Niq dropt hele vervelende diss-track voor Lil Kleine – Stunt 010

Dit is wat U-Niq plaatse op Facebook:

Hey kleine tering aap hou gewoon je grote gore BEK dicht anders timmer ik die meteen dicht als ik je tegenkom. Met een grote of kleine crew ik lust ze allemaal rauw. Tyfus mongool! Vanaf nu begrijp ik Ali nog beter. En kijk uit, want ik kan gewoon nog boos worden en je fucking carrière vernietigen. Maak geen MPP grappen. Deel dit zodat hij het leest en tagg hem als je hem kent. MPP kleine boeler. Niet over mijn land beginnen, dan ga je te ver!
Wie mij met zijn mensen en hem in contact kan brengen zeg me. Als er niet binnen 48 uur excuses zijn aangeboden, wordt t lastig!

capture79-jarige oma steelt simpelweg alles wat los en vast zit omdat ze zich verveelt

Tassen of andere items van reptielenleer nu verboden in India