in

Twee Nederlandse meiden worden heel hardhandig aangepakt door agent

Het is totaal niet duidelijk waar dit om gaat maar dat het schokkende beelden zijn spreekt voor zich.

Wederom een agent die geen respect weet af te dwingen van een arrestant, dit keer een jonge dame. Je weet niet of het aan zijn aanpak ligt of dat deze dame het gewoon veel te bont heeft gemaakt.

De agent in kwestie wordt op een gegeven moment helemaal woest en begint keihard uit te halen met zijn knuppel, ook naar degene die filmt. Dit werd een uur geleden op FB geplaatst en gaat op dit moment viral. Kijkt u maar eventjes mee…

UPDATE: op politie.nl is de volgende verklaring afgegeven:

De aanhouding van de 17-jarige verdachte en haar 47-jarige metgezel, beide woonachtig in Sprang-Capelle, gebeurde op donderdagochtend 16 mei. De agent zette de auto met het duo erin aan de kant nadat hij geconstateerd had dat allebei de inzittenden geen autogordel droegen. De 17-jarige bijrijdster begon hierop direct de diender uit te schelden. Daarop besloot hij haar aan te houden voor belediging. De bestuurster van het voertuig begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien en ze probeerde de verdachte te ontzetten. Ook zij beledigde daarbij de diender. Ondertussen verzette de 17-jarige verdachte zich ook hevig. De agent was daardoor genoodzaakt zijn wapenstok te gebruiken.

Twee omstanders hebben uiteindelijk de agent geholpen bij de aanhoudingen. De vrouwen zijn aangehouden voor belediging, weerspannigheid en belemmeren van een aanhouding. Na verhoor zijn ze allebei met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.

Er zijn natuurlijk twee kanten aan ieder verhaal. Of het bovenstaande 100% accuraat is, weten we natuurlijk nooit.

Het resultaat:Lijkschouwer claimt dat een 39-jarige vrouw is overleden door THC-overdosis

3robi vertrokken bij Wilde Westen en klaar voor nieuwe stap