in

Tussendoortje: Welke sex posities zijn het gevaarlijkst voor een man

BpDt3iqIEAAZaT6

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je bent net zo lekker bezig en dan gebeurt er iets vreselijks wat het direct verpest gewoon. Bij mij viel er laatst een glas vol met vodka en appelsap over me splinter nieuwe laptop en Canon camera. That shit was not cool …

Maar stel je eens voor dat tijdens de sex je penis breekt. Yes… that shit realy happens to people. Wetenschappers uit Brazilië waren zo gefascineerd door het fenomeen dat ze er een heel wetenschappelijk project van maakten. Hun studie werd vorig jaar gepubliceerd en wij hebben een kleine samenvatting voor jullie vandaag.

thedangerbone

Volgens de studie, is wanneer een vrouw bovenop de man gaat zitten het meest gevaarlijke seksuele positie – en draagt het de meeste risico op een Penisbreuk.

De Braziliaanse experts zeggen: “Als een vrouw bovenop zit neemt zij de leiding met haar hele lichaamsgewicht op de penis. Dit kan leiden tot een verkeerde beweging en de penis heeft op deze manier de grootste kans om een breuk op te lopen. Maar als de man de leiding neemt is de kans op een penisbreuk natuurlijk minder groot. (Fantastisch werk jongens!)

De symptomen van een penisbreuk zijn echter niet fantastisch. #LOL
penilefracturesymptom

Maar goed, de wetenschappers verklaarden ook dat het een ‘niet veel voorkomend’ fenomeen is. Bij de ziekenhuis waar de wetenschappers wat data verzamelden voor hun onderzoek waren er 44 bruikbare gevallen bekend. 28 daarvan tijdens heterosexsuele sex, 4 tijdens homosexuele sex, 6 daarvan tijdens het doen van iets heel erg raars met hun penis en de rest werd de volgende ochtend gewoon wakker met een breuk (naar eigen zeggen dan).WTF: Man slaat vrouw het ziekenhuis in met puppy van 2 weken oud

Video: J Doe ft. Busta Rhymes – You Dont Really Know