in

Tussendoortje: Op Kamers? Een paar dingen die je MOET weten voordat je Sex hebt met je Huisgenootje

554327_10150930982133164_926125236_n_large

Je gaat het huis voor het eerst verlaten omdat je wil gaan studeren in de grote stad. Een appartement voor jezelf nemen is 9 van de 10 keer geen optie dus.. je beland op kamers met een hoop andere studentjes van dezelfde leeftijd en level met Party Hardy en ride till we die factor. Er zijn natuurlijk een paar do’s en een paar don’ts als het gaat om wonen op kamers.

Ja kan natuurlijk niet zomaar eten graaien uit de koelkast wat niet van jou is, je kan je niet scheren en je schaamhaar achterlaten in de badkamer en in veel gevallen is een relatie of sexuele relatie met een huisgenootje ook een taboe. Net als op werk, you just don’t fuck people you work with. Kan zorgen voor hele nare en zelfs wat awkward situations.

De volgende dingen zul je vast tegen het lijf lopen als het het toch besluit te doen:

1. Het gaat heerlijk voelen omdat het eigenlijk niet kan wat het natuurlijk extra spannend maakt.
Stiekem samen verlangen dat alle andere huisgenoten het pand verlaten zodat jullie weer bovenop elkaar kunnen duiken terwijl je verstand zegt dat het super fout is. Je naderhand ook probeert geen sexvloestoffen te lekken op de bank en kleed van de woonkamer.

2. Je huisgenoten willen het niet horen als ze er zijn!
Jullie gaat het extra extra zacht en voorzichtig doen omdat elke kraak van het bed jullie kan verraden.

3. Alcohol is jullie ergste vijand!
Alcohol maakt alle remmen los en is dus een slappe maar voor de hand liggende excuus voor de volgende dag vol met spijt en berouw.

4. Jullie besluiten op een gegeven moment om te stoppen, but it won’t last.
We hadden toch afgesproken dat we het niet meer zouden doen zei ze met zijn penis in haar mond #LOL die ish werkt niet joh!

5. Wat jullie ook doen en proberen om het te verbergen jullie andere huisgenootjes weten ervan!
Het lukt jullie toch niet om het eeuwig voorzichtig te doen dus na een nachtje flink stappen en drinken en elkaar thuis dronken aantreffen kan helemaal verkeerd aflopen. Je kan beter je hand op haar mond houden tijdens het rammen anders gaat Melissa die in de andere kamer zit te studeren voor het leven haar oor op de muur zetten en het de volgende dag verspreiden net een virus door het hele huis.

6. Een van jullie krijgt een paniek aanval!
Wat nou als ze erachter zijn gekomen? Wat nou als ze vragen of ik het huis wil verlaten nu? Wat nou als ze eisen dat we beide het huis verlaten? Ik kan er niet meer tegen ik ben verliefd geworden op je! Ik kan je niet meer uitstaan, ik wil dit huis niet meer delen met jou!

7. Wat er ook gebeurd jullie moeten toch samen leven want een nieuwe kamer vinden gaat niet overnacht.

The Walls have Ears and The buildings heard, supposed to be shhhhhhh but spill the word #DMXTussendoortje: Tycoon bouwt mega-replica na van de Star Trek spaceship als bedrijfspand

Video: Miggs de Bruijn ft. Krulle – Wie is je mattie (prod by Zennybeaterz)