in

Tussendoortje: Ganja Farmer – Weed empire

unnamed

Als je wiet wil verkopen aan Pikachu, Sonic the Hedgehog en zelfs Prinses Beatrix dan moet je Ganja Farmer downloaden. In Ganja Farmer kruip je in de huid van een relaxte wietteler die diverse geestverruimende gewassen teelt, om zo aan zijn inkomen te komen.

Je hebt drie akkers tot je beschikking om een gewas naar keuze te planten. Daarna begint het grote wachten, aangezien het minstens een minuut duurt voordat de plantjes klaar zijn om geoogst te worden. Eens in de zoveel tijd komen klanten langs om je producten te kopen. Voor elke verkoop ontvang je vervolgens geld en ervaringspunten. Daarmee speel je nieuwe soorten wiet vrij, alsmede een oven voor het maken van spacecakes.

Naast akkers bevat Ganja Farmer een schuur om te checken hoeveel producten je hebt en een rad van fortuin dat je tegen betaling kunt draaien om prijzen te winnen. Daarnaast zijn er leaderboards beschikbaar en hint een neergestort vliegtuig op een update van de game op 14 januari.

Ganja Farmer is een geinige simulatiegame die op dit moment nog niet zo heel veel om het lijf heeft. De gameplay komt vooral neer op het planten, oogsten en verkopen van gewassen. We hopen dan ook dan een aankomende update het concept iets meer uitdiept, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om te handelen (met andere spelers) en meer micromanagement.

Android: Ganja Farmer
IOS: Ganja FarmerVideo: Drake – Energy

50 Cent verliest rechtszaak en moet 5 Miljoen betalen aan Ex van Rick Ross voor lekken Sex-Tape