in

Tussendoortje: Deze BADASS Chick beschermt dieren in Afrika tegen stropers

Kinessa-Johnson-550x309

Amerikaanse leger veteraan Kinessa Johnson, die in Afghanistan gediend heeft voor vier jaar, is gegaan van het beschermen van mensen naar het beschermen van dieren. Zij is de nieuwste toevoeging aan VETPAW (Veteranen Empowered to Protect African Wildlife), een organisatie die gepensioneerde veteranen werft om te jagen op stropers in Oost-Afrika.

Volgens de African Wildlife Foundation, kunnen neushoorns, olifanten, en andere soorten wilde dieren op het continent gauw uitsterven. Dat is waarom het werk dat Johnson en haar collega-veteranen aan het doen zijn, enorm belangrijk is. Het team is aangekomen in Tanzania op 26 maart, en gingen super snel aan het werk: “We’re going over there to do some anti-poaching, kill some bad guys, and do some good”, zei Johnson.

Johnson, een voormalige scherp schieter uit Western Washington, werkt als technisch adviseur voor de anti-stroperij rangers. Haar taak is om parkwachters die op patrouille gaan te trainen en ondersteuning te bieden. De training zal schietvaardigheid, veld geneeskunde, en contraspionage bevatten.

Bezoek hier de Facebook page van VETPAW

Flip the pages om foto’s te zien van deze killer chick!!!!!

Kinessa-Johnson2-550x309

Kinessa-Johnson3-550x330

Kinessa-Johnson4-550x545

Kinessa-Johnson5-550x366Young Thug veranderd mixtape naam van ‘Carter 6’ naar ‘Barter 6’ #LOL

Video: Kleine Ben & King B – Dromen Worden Plannen (Prod. Cozone) Artiesten v/d Week