in

Turkse voetballer bekent moord op zoontje (5): “Ik mocht hem niet”

De Turkse verdediger Cevher Toktas is de meest besproken man van Turkije op dit moment. De speler van Bursa Yildirim heeft namelijk zijn pas 5-jarige zoontje vermoord.

Dat staat op de website van Sabah.

Na de dood van het jongetje ging men ervan uit dat het om een natuurlijke dood zou gaan wat gerelateerd was aan het coronavirus. Het kind zou een aanhoudende hoestbui hebben gehad en werd zodoende op 23 april naar het ziekenhuis gebracht.

Maar het verhaal neemt een zieke twist als de vader toegeeft dat hij zijn zoontje doelbewust van het leven heeft beroofd in het ziekenhuis en legt alles in details uit:

“Ik heb een kussen op zijn gezicht gedrukt terwijl hij op zijn rug lag. Dat kussen heb ik een kwartier lang naar beneden geduwd zonder hem omhoog te halen.” “Mijn zoontje vocht gedurende die tijd om lucht. Nadat hij stopte met bewegen, heb ik het kussen van zijn gezicht afgehaald. Daarna riep ik de dokters om de verdenking bij mij weg te halen.”

De verdediger, die eerder op de hoogste niveau voetbalde in Turkije, heeft naar eigen zeggen geen last van geestelijke problemen en deed alles met zijn volledige verstand:

“Na zijn geboorte heb ik nooit van mijn jongste zoontje gehouden, ik weet niet waarom. De enige reden dat ik hem die dag gedood heb, is omdat ik hem niet mocht. Ik heb verder geen geestelijke problemen.”

Inmiddels is Toktas gearresteerd wacht hem zeer waarschijnlijk (terecht) een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.

Bron: VTBLRelease-datum van Playstation 5 is gelekt: Sony ontkent en zegt foutje!

Kijken: in Frankrijk mag je vrouwen blijkbaar niet terugslaan