in

Trump heeft gewonnen maar hoe verder nu? Een paar feiten op een rijtje…

Amerikanen willen massaal emigreren uit de VS en het liefst naar hun buurland Canada.

De immigratiesite van de Canadezen lag helemaal plat vanwege hoge traffic. Het woordje ’emigrate’ was mega trending op Google. Zie hieronder de grafiek die het geheel bewijst.

capture

Vorig jaar zei Rutte over Trump: ‘Ik kan me niet voorstellen dat ze deze man daar gaan kiezen’.

En nu is hij meer dan gemotiveerd om samen te werken!

Hey premier Rutte! Zoiets noem je bukken, bukken voor je leven want die uitspraak van je is destijds zeer zeker niet voorbijgegaan aan de administratie van Trump, maar dat weet je zelf ook wel. Nu sta je daar angstig met je staart tussen je benen en meer dan happy om het kontje van Trump te likken nu LMFAO!

Maar goed, het was sowieso een verloren strijd omdat die Hillary Clinton echt een dubieus en onbetrouwbaar mens is. Los van het feit dat ze gewoon een geldwolf is, is ze ook niet vies van een beetje oorlog. De Russen kunnen in ieder geval weer, althans dat hopen wij, rustig ademhalen nu Trump de president is van Amerika.

Putin feliciteert Donald Trump met zijn winst en wil gewoon peace.

Wat zullen de mensen die MILJOENEN hebben geïnvesteerd in Hillary Clinton toch pissig zijn hey! Al die loze beloftes van haar voor financiële winst voor haar sponsoren zijn van de baan geveegd.

Laten wij even overgaan naar alle celebs uit de VS die zich openlijk hebben uitgesproken tegen Donald Trump op bijvoorbeeld Twitter lol en vaak met een directe @Mention. Die kunnen binnenkort eventjes een bezoekje verwachten van de Amerikaanse IRS (belastingdienst). Zie via deze link de hele waslijst.

Het witte huis tijdens Trump:
3a2c1d7c00000578-0-image-a-42_1478643254482

3a2c1d1300000578-0-image-a-46_1478643254688

Voor de Mexicaanse bevolking van de VS is het natuurlijk helemaal een klap in het gezicht:
3a2c1d4d00000578-0-image-a-43_1478643254583

Het was dus kiezen tussen ‘the lesser of two evils’. En om eerlijk te zijn ben ik persoonlijk happy dat het Trump is geworden en niet die ‘conniving bitch’ van een Hillary Clinton met haar grote mond. Want geloof het of niet, als zij presidente was geworden zouden er wereldwijde conflicten ontstaan waar niemand aan zou ontkomen. Vooral met Rusland.

Dit is wat er op dit moment rondgaat op het internet over de winst van Trump…..

America just voted:
– against women’s rights
– against gay marriage
– against Obama care
– against every race except white
– against people with special needs
– against activism
– against free trade

Overdrijven is ook een vak. Zelfs de president van de Verenigde Staten kan niks veranderen aan het feit dat homo’s mogen trouwen in bepaalde staten, dat vrouwen net zoveel rechten hebben als mannen, dat alle allochtonen gewoon welkom zijn en blijven, dat mensen met een handicap gewoon van speciale zorg moeten worden voorzien, dan mensen het recht zullen behouden om zich uit te spreken en te demonstreren en dat er geld verdient moet worden door middel van handel. Obama care is een ander verhaal.

Het is gedane zaak en laten wij gewoon met z’n allen aannemen dat de politie agent van de wereld ‘Amerika’ gevuld is met een land vol idioten. Materialistische, kapitalistische en arrogante personen. Heb je Amerikanen wel eens horen spreken op straat, in de tram, bus, restaurant of andere openbare gelegenheid. Ze zijn luid en iedereen moet weten dat er een Amerikaan in de buurt is.

Amerika is en blijft de ziekte van ons planeet. Zij zullen er ALLES aan doen om te kunnen blijven leven zoals zij dat nu doen in dat land. En dat gaat ten koste van de rest van de wereld want daar zijn resources voor nodig.Dit is de eerste drugsdealer, die in de Quote 500 staat met een vermogen van bijna 100 miljoen!

Hillary had wel de meeste stemmen maar dit is waarom Trump gewonnen heeft