in

Troy Ave is vrijgelaten uit de gevangenis op borgtocht van $500.000

troy_ave

De rapper uit Brooklyn is vrijgelaten op een borgtocht van $500,000 en dat weken na een heftig incident bij Irving Plaza.

Daar kwam zijn gabber ‘Ronald ‘Banga’ McPhatter om het leven tijdens een schietpartij en vele anderen raakten gewond. Het huis van zijn moeder is als onderpand voor de borgtocht opgegeven.

Volgens NY Daily News het volgende:
Rapper Troy Ave was freed Monday on a $500,000 bond secured by his mother’s Brooklyn home.
The performer, whose real name is Roland Collins, is charged with attempted murder, weapons possession and other charges in what was a fatal shooting incident at a T.I. concert at Irving Plaza on May 25.He’s required to wear an ankle bracelet and cannot leave the city, a request made by Assistant District Attorney Joshua Steinglass and approved by Justice Ronald Zweibel.

Na de schietpartij waarbij Troy Ave ook enkele schoten loste binnen in de club, werd hij meteen opgepakt en heeft sindsdien vastgezeten. Hij werd aangeklaagd voor poging tot moord en verboden wapenbezit.

Hij heeft een enkelband om en mag de hood niet uit zonder toestemming.Dab is te lit voor deze vrouw, drugs are bad hmmkay

De Mcfittie – Ruzie in de McDonalds tussen een klant en het personeel