in

ThrowBack: Het aller eerste pro gevecht van Conor McGregor en zijn geheim tot roem en succes!!!

Iedereen kent Conor McGregor tegenwoordig omdat het echt een opvallende persoonlijkheid is geworden met miljoenen fans over de gehele wereld.

Dat was niet altijd het geval en het is begonnen met veranderen naar beter voor Conor toen zijn zus een boek bij hem probeerde te pushen. Het gaat om het boek ‘The Secret’ van Rhonda Bryne.

De zus van Conor wilde echt heel graag dat Conor dat boek zou lezen en zweerde erbij dat het zijn leven zou veranderen als hij dat deed.

Afhankelijk gooide hij het boek aan de kant maar na een slechte dag te hebben gehad besloot McGregor om een verfilmde versie van het boek te bekijken met zijn vriendin Dee Devlin.

“We would be driving to the shop and visualising the exact car park space,” vertelt hij. “And then we’d be able to get it every time.”

The Secret heeft het leven veranderd van degenen die het kenden. Zij hebben The Secret toegepast in alle aspecten van hun leven: geld, gezondheid, relaties, geluk.

‘The Secret’ (lees tip) bevat eeuwenoude wijsheid en inzichten van hedendaagse meesters.De officiële trailer van IT (2017) is hier en het is creepy AF!!!

Duizenden fans bleven vanavond weg bij inhaalconcert Drake