in

Trailer: Stranger Things seizoen 4 | From Russia with love… | Netflix

Netflix heeft gisteren de nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4 gedropt en ja hoor! Hopper leeft gewoon nog! Awesome!

Het betreft hier wel een korte teaser trailer maar genoeg om je er weer helemaal in te krijgen! Het ziet er naar uit dat Hopper in een strafkamp zit bij de Russen maar verder is er niet veel te zien in de trailer. Voor veel mensen is het feit dat Hopper nog leeft gewoon: MIND BLOWN! Ze reageren mega enthousiast op social media over het geheel.

Check de kersverse trailer hieronder:

Netflix bevestigde dat de regisseurs van de show, de Duffer Brothers, nog veel meer verhalen in de planning hebben. Ted Sarandos, chief content officer bij Netflix, verklaarde:

“The Duffer Brothers have captivated viewers around the world with Stranger Things and we’re thrilled to expand our relationship with them to bring their vivid imaginations to other film and series projects our members will love.

“We can’t wait to see what The Duffer Brothers have in store when they step outside the world of The Upside Down.”

We weten nog niet wanneer seizoen 4 gaat droppen op Netflix maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!Lezen: vrouw raakt in heftige discussie in DM – pedofiel zijn is een geaardheid

Ladies: van deze kledingkast met drie verdiepingen gaan jullie stinkend jaloers worden