in

Track: Traphuys – Boulevard Boys

Track Traphuys - Boulevard Boys

De eerste stap van Traphuys wordt met de eerste straat-single “Boulevard Boys” ingehuldigd met een introductie van wat er nog gaat komen dit jaar.

Traphuys is een collectief onder leiding van rapper/acteur Salah Edin; “Traphuys is een collectief van artiesten met verschillende vaardigheden op muzikaal vlak. De leden “Monko, SI’mo, Frankavelli & NRDN komen uit verschillende streken van het land en voegen individueel allemaal iets unieks toe aan het project. Daarbij heeft het ons ook geïnspireerd om een collectief label op te richten waar ieder zich kan ontplooien als artiest en de LFT naar een volgende level te presenteren.

“Monko” is de eerste in lijn en trapt af met de eerste straat single “Boulevard Boys” waar hij de definitie van de Boulevard onderbouwt. De productie is in handen van Sloppy Saunders & NRDN als creative producer.
Monko; Wij kennen van oorsprong de straatcultuur als geen ander en iedereen die zich daarmee associeert weet dat er op de boulevard de meest mooie dingen gebeuren, ook al is de realiteit in ons maatschappij verhard, blijven we genieten van de mooie dingen in het leven.Video: Murda Turk ft. Cartiez, Ronnie Flex & Jiggy Djé – Dat Doen We Niet Meer

Video: TimmyGang – Leef je leven