in

Track: RBDJAN ft. Brace – Het Maakt Niet Uit

cover 4

Als je een echte RBDJAN fan bent weet je dat zijn nieuwe EP genaamd ‘Renaissance’ op komst is. Vandaag lekt hij één van de tracks afkomstig van deze EP, namelijk ‘Het Maakt Niet Uit’ waarop hij assistentie krijgt van Brace. Dit nummer heeft hij al eerder live ten gehore gebracht bij Giel Beelen maar RBDJAN heeft besloten het nummer opnieuw te laten inzingen door Brace.

Ik heb dit nummer geschreven voor m’n fans. Ik wil ze laten weten dat ik een hele andere kant insla met mijn muziek en ik hoop dat ze het kunnen waarderen. Met al die stoerdoenerij schop je ‘t gewoon niet ver hier in nederland. Muziek is een mijn passie en mijn sport en ik wil er graag van kunnen leven. Ik vraag mijn fans met dit nummer mij de ruimte te geven en mij los te maken van de imago die ik zelf heb gecreëerd. Ik ben enorm gegroeid en ontwikkeld sinds het uitbrengen van De Onderbaas. Dus het is gewoon tijd om iets nieuws neer te zetten. Mijn wedergeboorte, mijn Renaissance.

De productie is geleverd door Spanker. De beat is gemixed door Regga. De mix van de vocals en master zijn geleverd door Brownie Dutch.

RBDJAN liet ons weten dat zijn EP vanaf 13 mei online verkrijgbaar zal zijn. De artwork is gemaakt door zijn goede vriend Marc Rijneker en het kunstwerk door niemand minder dan RBDJAN’s eigen moeder (AnnyRose Nahapetian).

Download: RBDJAN ft. Brace – Het Maakt Niet UitDE INVASIE (Trailer1): RBDJAN, Murda Turk, Negativ, en Kleine Viezerik

Video: WeAreDo – Never Be The Same (Prod. Jonny Cake)