in

Track: Justin Timberlake ft. Jay-Z – Suit & Tie

Justin-Timberlake-Suit-Tie-Dowload-Jay-Z

De Amerikaanse zanger Justin Timberlake heeft een nieuwe single uit. ‘Suit and Tie’, waarvoor de zanger samenwerkte met producer Timbaland en rapper Jay-Z, is de eerste single van Timberlake in zes jaar tijd.
De single staat ook op Timberlakes nieuwe plaat, die de naam ‘The 20/20 Experience’ zal dragen en later in 2013 uitgebracht wordt.

‘Ik zet me schrap voor een groots 2013’, schrijft Timberlake op zijn website. ‘De inspiratie kwam echt uit het niets, en om eerlijk te zijn: ik verwachtte er ook niets van. Ik ben gewoon de studio ingedoken en begonnen met wat geluiden en liedjes’, gaat Timberlake verder. ‘Het is waarschijnlijk de leukste tijd die ik in mijn carrière had. Ik heb gewoon muziek gemaakt zonder regels en doelstellingen in gedachten, ik heb me gewoon geamuseerd.’

Justin Timberlake werkt momenteel ook samen met Beyoncé, die volop spijkert aan een nieuw album. Beluister de nieuwe single hieronder.

[audio:http://fakka.nl/wp-content/uploads/2013/01/Justin-Timberlake-ft.-Jay-Z-%E2%80%93-Suit-Tie.mp3]DJ MBA Presents STRAATREMIX 4: Yellow ft. Xony & Elf – Ik Ben Skeer

Video: B.o.B ft. Juicy J & T.I. – We Still In This Bitch