in ,

Topman van Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) is nu hectomiljardair

Voor het eerst ooit telt de wereld drie hectomiljardairs, mensen die een vermogen van meer dan 100.000.000.000 dollar hebben. Een Europeaan heeft de lijst aangevuld.

Amazon-baas Jeff Bezos (119 miljard dollar) en Microsoft-oprichter Bill Gates (106 miljard dollar) voerden de lijst aan vanaf maart, en daar is nu een derde lid bijgekomen namelijk de topman van o.a. Louis Vuitton Bernard Arnault (70).

Bedankt voor het aanschaffen van alle LV tasjes, riemen en pingpong batjes hoor jongens. Hopelijk is meneer Arnault ervan op de hoogte dat een enorm groot deel van zijn fortuin afkomstig is van verkochte ponypacks, vip flessen in de clubs en “Kijke je tank” meisjes die worden verwend door hun suggar daddies.

Als hij nog een manier had gevonden om te kapitaliseren op alle fake LV items die in omloop zijn, pfff. Dan hadden ome Billy en Bezos aan een puntje kunnen zuigen.

Ach ja, je moet toch wat in het leven! Van harte gefeliciteerd met al dat succes.Chivv legt zijn ziel bloot in nieuwe video voor – Moe (prod. YSBeatsz)

Bizar: Er is weer een Vape pen in iemand zijn mond ontploft