in

Topman Samsung in de cel voor omkoping, verduistering, het verbergen van activa in het buitenland en meineed

1

De topman ‘Lee Jae-yong’ van Samsung is gearresteerd en heeft de afgelopen 24 uur in een cel doorgebracht.

De topman van de Zuid-Koreaanse tech-bedrijf wordt o.a. verdacht van omkoping, verduistering, het verbergen van activa in het buitenland en meineed.

De president van Zuid-Korea ‘Park Geun-hye’zou ook iets te maken hebben met het geheel omdat Lee steekpenningen van totaal ruim 36 miljoen dollar heeft betaald aan een billenmaatje van Park, Choi Soon-sil.

Hiermee zou Lee vele politieke en zakelijke gunsten hebben verkregen voor zichzelf en het bedrijf.

Jullie weten hoe die ish gaat. Witte boord criminaliteit is sowieso van toepassing bij elk groot concern. Van Samsung tot aan Apple. Ze zijn allemaal wel schuldig aan iet of meerdere strafbare feiten.

De arrestatie van Lee zorgt voor gezichtsverlies van Samsung, een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld met $177 miljard omzet.

Mogelijk duurt het nog achttien maanden voordat het tot een proces komt. Of Lee tot die tijd achter slot en grendel verblijft is voor ons onbekend maar dat zal vast niet het geval zijn.

Samsung heeft altijd ontkend dat het de president heeft proberen om te kopen. Lee is sinds zijn vader in 2014 in het ziekenhuis werd opgenomen de de facto leider van het concern.Malle Joepoe was gezellig op bezoek bij Rocks en THC Tattoos om een aantal mensen te prikken

Ronnie Flex door de stront gesleept voor optreden bij The Voice