in

TMZ: Blac Chyna niks waard zonder de Kardashians

Credit: TMZ

De waarde van Blac Chyna is in clubs door heel Amerika gekelderd, en de reden is simpel: Ze zou niks waard zijn zonder banden met de Kardashians. Dat meldt TMZ vandaag op hun website.

Blac Chyna wordt volgend week 30 en heeft een lijntje uitgegooid naar promotors om aan te geven dat ze beschikbaar is voor clubboekingen. Echter is de mogelijkheid om dikke stacks te vragen voor een boekingen blijkbaar gekelderd na de breuk met Rob Kardashian.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Promotors betaalden haar niet zo lang geleden nog rond de 30K voor een boeking en nu heeft ze moeite om nog maar 7K te vangen voor zo een opkomst.

TMZ schrijft verder: That’s what several top club promoters in Cali told us, and it gets worse. One promoter said he wouldn’t pay her a penny more than $5k because Chyna without Rob is like Sonny without Cher. A top Miami promoter said the max he’d shell out is $2k because she’s not relevant anymore.

Daarnaast geeft een andere promotor aan dat haar relatie met de 18-jarige YBN Almighty Jay gewoon raar en whack is. Die jongen is namelijk niet oud genoeg (lol) om in clubs van 21+ rond te hangen dus dit helpt ook niet echt mee om haar financiële situatie te verbeteren op dit moment.

Bron: TMZGerard Joling zegt: ‘Dit land wordt overgenomen door buitenlanders’

Kam-Yin reageert op Kakkerlak incident – Geen excuses