in

Tim Knol verlaat woest studio Giel Beelen na “stripgrap”

Giel Beelen heeft weer zijn ware aard kunnen laten zien aan heel Nederland hoor dames en heren….

Tim Knol was gister ochtend te gast bij Giel Beelen om op te treden. Dat ging een beetje moeilijk omdat Giel een discussie met hem aanging over een akkevietje uit het verleden.

Een tijdje geleden nam Tim het namelijk voor zangeres Maan op, die te gast was bij Frank Dane van Radio 538. Tijdens haar optreden stond er opeens een naakte man voor haar neus, ze schrok hier zo erg van dat ze moest huilen. Volgens Giel trok Tim te fel van leer.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Dat vond Giel een hele normale actie van Frank Dane dus besloot hij Tim ‘terug te pakken’. Het was meer een bedroefde droeftoeter actie van een radio presentator die er gewoon allang niet meer toe doet. En dit is uiteraard weer een voorbeeld van waarom dat zo is.

Midden in zijn optreden komt er een stripper de studio inlopen en Tim vond dit niet zo grappig en Giel natuurlijk wel. Giel is namelijk gek op het vertonen van onsmakelijk en kinderachtig gedrag. Hij loopt boos de studio uit terwijl Giel hem achterna rent met een microfoon.

Giel vraagt hem vervolgens om het liedje gewoon af te maken maar dat ziet Tim natuurlijk niet zitten.Activist deed zelfmoordpoging in de tweede kamer

Het is weer vrijdag dus we hebben weer een toplijst met nieuwe muziek voor jullie! (week 12-2018)