in

Tijdens Halloween kan je 4 nachten spenderen in “The Addams Family Mansion” in New York

Ter ere van de nieuwe animatiefilm The Addams Family die 11 oktober in Amerika in première gaat, nodigt Booking.com je uit een verblijf te boeken in een replica van het iconische huis van de griezelfamilie voor de ultieme ‘creepy, kooky, mysterious and spooky, all together ooky’-ervaring.

Het 19e-eeuwse herenhuis van 340 m² heeft drie slaapkamers en alle macabere elementen die The Addams Family al decennia lang zo populair maken. Het ligt in het historische Clinton Hill Brooklyn. Gasten kunnen in Pugsley’s Kamer aan machines sleutelen en in de woonkamer met Wednesday’s onthoofde pop spelen en zelfs voor Morticia’s vleesetende planten zorgen. Het is ingericht in de onvervalste Addams Family-stijl; de vazen zijn gevuld met rozenstelen zonder bloemen, en af en toe en zegt Lurch met zijn diepe stem “You rang?”. Schrik niet als je tijdens het verkennen van het huis Thing tegen ‘het lijf’ loopt. De ervaring is inclusief ‘spooky’ snacks, een vertoning van de film, merkproducten en meer.

The Addams Family Mansion is ter ere van de filmpremière op 11 oktober 2019 beschikbaar voor $101,10 per nacht. Op 28 oktober om 12:00 EST kan men een van de vier exclusieve overnachtingen van 29 oktober tot 1 november boeken.



Trailer: Nieuwe Duitse serie “We Are The Wave” van Netflix belooft een hoop spanning

Ladies: Je kan gratis je lippen laten opspuiten met deze simpele truc