in

Tiger Kings Carole “That B*tch” Baskin neemt dierentuin Joe Exotic over door uitspraak rechter

Carole Baskin heeft het land waarop de dierentuin van ‘Tiger King’ Joe Exotic gevestigd was overgenomen. De eigenaar van opvangcentrum Big Cat Rescue kreeg het stuk land door een rechter toegewezen, meldt TMZ op basis van rechtbankpapieren.

Jeff Low, die zoals jullie weten het park nu beheert heeft precies 120 dagen de tijd om zijn bezittingen, inclusief de tijgers en leeuwen, er weg te halen.

Het is haar dus eindelijk gelukt om het park van Joe in haar dubieuze klauwen te krijgen. Er is echt iets vreemds aan de hand met die vrouw en mensen vermoeden dat ze iets te maken heeft met de verdwijning van haar man.

Wat al helemaal dubieus is, is de ongekende plottwist in de zaak rond de vermiste echtgenoot van Carole Baskin, dierenactiviste en aartsrivale van ‘Tiger King’ Joe Exotic. Het testament van Don Lewis, die in 1997 verdween, blijkt vals. Daar komt de politie nu mee naar buiten.

De verjaringstermijn is inmiddels verstreken, dus actie ondernemen kan niet meer. “Het testament al is uitgevoer”, aldus de sheriff.

FYI: wij geven de aankomende tijd gratis Retro handheld Gameboys consoles met 400 spelletjes weg aan mensen die: commentaar plaatsten bij onze artikelen op social media, de posts liken, delen of mensen taggen onder onze berichten op Facebook en Instagram. Volg ons op Instagram voor meer info.Playstation 5 event afgelast vanwege George Floyd incident!

Kijken: zo gaat het nu met “het is mijn leven & hier zit geen zand”-meisje