in

Tiener schiet zichzelf per ongeluk door het hoofd tijdens Instagram live video

De 13-jarige tiener Malachi Hemphill schoot zichzelf per ongeluk door het hoofd tijdens het streamen van een Instagram Live video.

Een zooitje kids uit de buurt die hem kenden waren ook mee aan het kijken toen het gebeurde. Ze renden met z’n allen naar zijn huis. Er stonden ongeveer 40 kinderen voor de deur van zijn huis.

Hij werd naar het ziekenhuis gesneld waar hij overleed aan zijn verwondingen.

“I heard a big boom. I couldn’t tell if it was a gun shot or what.” zegt zijn moeder. “I just knew that it was something that was wrong,”

Zij en haar dochter snelden de trap op om te zien wat er aan de hand was. Ze trapte de deur van de badkamer in en zagen Malachi liggen in een grote plas met bloed.

“There was about 40 to 50 kids outside,” vertelt zijn moeder. “I guess these were the kids that were watching on live that live in the area. I guess when it happened they just ran over here.”

Een kijker vroeg schijnbaar tijdens het streamen waarom er geen magazijn in het pistool zat. Toen Malachi het magazijn in het pistool deed ging het per ongeluk af.Deze Drive-Bye in Memphis werd vastgelegd op camera (beelden)

Keen keld voor een iPhone? Dit is hoe je er zelf eentje bouwt!