in

Tiener behaalt YouTube-succes door zichzelf te filmen tijdens het studeren in stilte

Hij is 2 maanden geleden begonnen en heeft nu 331.000 subs

Deze tiener vond het waarschijnlijk eenzaam om alleen te studeren dus besloot hij het geheel live te streamen op Youtube.

Hij zit vervolgens een uurtje of 6 per sessie in totale stilte te studeren. Daarnaast roept hij op om samen met hem te studeren. Als duizenden mensen meekijken heb je dus geen keus om het ook gewoon echt te doen. Wat dit betreft is dit een hele slimme move om ontzettend gemotiveerd te blijven.

“People used to call me a robot when I was serving the military. I expected nobody would see me just studying all day, so I added the words ‘No-Jam’ on my YouTube user name.”

Los van dat alles ziet hij er ontzettend moe uit en wij kunnen voorstellen dat het leven van een student in Korea niet over rozen gaat. De sociale druk daar is enorm. Hij is dit moment echt keihard aan het studeren om politieagent te worden. Het is niet zeker of hij doorgaat met streamen als hij zijn examen heeft gehaald.

Iemand plaatste commentaar met: “Ik heb mijn hele leven nog nooit zo’n interessante video gezien,”. Deze comment kreeg gewoon 4000 likes.

Hij plaatste echter zijn aller eerste video in juni 2017. Hij is er pas twee maanden geleden intensief mee doorgegaan. Heel apart dit…LMFAO! Goal van Lozano zorgde voor een freaking aardbeving in Mexico

Massale opkomst herdenking XXXTentacion met rellen na afloop (beelden)