in

Thierry Baudet maakte ook gebruik van de diensten van Cambridge Analytica

Nu vragen wij ons af wie er nog meer gebruik maakte van de diensten van deze dubieuze databedrijf

Wij hebben een artikel gevonden uit 2017 waarin staat dat Thierry Baudet gewoon openlijk verklaarde dat hij de diensten van Cambridge Analytica gebruikte om zetels te winnen. Gaan hier kamervragen over komen nu? Vast niet, want hij zal hoogstwaarschijnlijk niet de enige zijn.

De digitale strategie van Thierry Baudet: ‘net als Trump’ is de titel van deze post op de website FTM (Follow The Money).

Thierry Baudet, de voorman van het Forum voor Democratie, stelde destijds gedecideerd dat hij de grote verrassing van de verkiezingen ging worden. Hij wilde dat op dezelfde manier doen als Donald Trump en beweerde zelfs gebruik te maken van hetzelfde databureautje: Cambridge Analytica. Hoe zit dat?

Vervolgens zit Thierry Baudet op een gegeven moment te borrelen en verteld met een pilsje in zijn hand tegen FTM-hoofdredacteur Eric Smit; “We doen het net als Trump”. Nadat de FTM hoofdredacteur aan hem vroeg of ze toevallig gebruik maakten van de diensten van de Britse firma Cambridge Analytica, antwoordde Baudet bevestigend. Lees het gehele artikel terug via deze link.

“Duizenden Amsterdammers hebben gekozen voor verandering”, roept Baudet, ongeveer een week geleden, na het winnen van ‘2 zetels, misschien wel meer. Duizenden Amsterdammers hebben gekozen voor verandering! Waarom ben ik de enige die danst?’ Aldus Baudet in het bovenstaande filmpje.

Hebben die duizenden Amsterdammers echt gekozen voor verandering of zijn ze maanden lang gemanipuleerd door de FVD op met name Facebook?

Het is algemeen bekend dat partijen het één zeggen, winnen en vervolgens het andere doen. Alles om te winnen lijkt het wel.

Aan de recente campagnefilmpjes van de VVD en de PVV te zien wordt het spelletje elk jaar steeds smeriger gespeeld. Daarnaast wordt er per dag voor bijna een miljard aan belasting opgehaald in Nederland. Ondertussen blijft de staatsschuld maar stijgen…

We kunnen zeggen dat de staat gewoon failliet is en ons geld verder alleen maar aan het verkwanselen is met rotzooi… Ja, ook het nieuwe Islam filmpje van ome Geert is gemaakt van uw geld! Vervolgens van uw geld weer afgespeeld op nationale T.V. Op klaarlichte dag…

Bron: FTM.nlSpotify hitlijst: Week 12 t.e.m. maandag 26 maart – 2018

20 grappigste tweets over Temptation Island aflevering 10