in

The Yakuza verdienden de afgelopen 10 jaar meer dan 80 miljard

Ze verdienen hun geld met prostitutie, illegaal gokken, afpersingen en witteboordencriminaliteit.

De Yakuza bestaat uit een aantal clans en de grootste daarvan (De Yamaguchi-gumi) telt op dit moment 23.000 leden. Ze worden ook verdacht van beurs manipulatie en houden zich bezig met pornografie op het internet. Ze hebben zelfs een eigen website met theme song en al #Baas.

Op hun hoogtepunt had de Yamaguchi-Gumi ruim 40.000 leden en ondanks dat leden vast komen te zitten, afdwalen naar andere clans en interne onrust, blijft de Yamaguchi-gumi zich internationaal uitbreiden met activiteiten in Azië en de Verenigde Staten.

yakuza-mafia-groep-1024x683

Dus wat deze gasten doen is heel erg sluw, ze kopen net zoveel aandelen van een bedrijf op tot ze een stoel in het bestuur van het bedrijf bemachtigen. Vervolgens begint het afpersen met het bedreigen van lekken van kostbare bedrijfsinformatie. Ze verdienen miljoenen per jaar hiermee. Betaal je niet.. dan komt het innovatieve idee van het bedrijf op straat te liggen en wordt het waarschijnlijk eerst aangeboden aan de hoogste bieder.Lady’s: Dit is het beste verjaardag cadeau OOIT die je kan geven aan je partner

Regga – Zombie (Prod. Toba)