in

‘The Witches’ van Roald Dahl krijgt een Remake

Robert Zemeckis, de man die de Back To The Future-franchise en Forrest Gump regisseerde, onderhandelt momenteel met Warner Bros voor de remake van The Witches van Roald Dahl. Dat melden verschillende bronnen aan Variety.

Blijkbaar wordt er binnenkort een deal verwacht en zal Zemeckis ook het script schrijven. Hij schrijft de script samen met zijn partner Jack Rapke via hun banner ImageMovers, samen met Alfonso Cuarón en Guillermo del Toro.

Gebaseerd op de roman uit 1973, volgt de film een ​​zevenjarig jongetje dat struikelt over een coven van kind-hatende heksen die hij moet stoppen – ook al is hij op een gegeven moment veranderd in een muis.

Als je deze film als kind hebt gezien dan heb je 100% achter een kussen lopen schuilen en het geheel lopen aanzien met maar één oog want die shit was best wel creepy.

De film uit 1990 was echter een aangepaste versie op het boek. Het klopte niet helemaal qua rollen van personages maar bronnen vermelden nu dus dat Zemeckis het super dichtbij het boek gaat houden. Dat is natuurlijk goed nieuws voor mensen die het boek hebben gelezen en er ontzettend van hebben genoten ooit.

Dit wordt er eentje en we hopen dat de heksen echt net zo vies, eng en lelijk zijn als in de vorige versie LMFAO!

Wanneer de film precies verwacht wordt is nog niet bekend.Bruh… Akon gaat een soort van WAKANDA bouwen in Senegal

XXXTentacion verbreekt record op Spotify met 10 mil+ streams op 1 dag