in

‘The Walking Dead’ fan vermoord vriend die in zombie veranderde

ad_185898162-e1445894213823

Bruh…. Een man uit de Amerikaanse staat New Mexico die een hevige fan is van de populaire zombieserie ‘The Walking Dead’, heeft zijn vriend doodgeslagen omdat hij dacht dat die in een zombie zou veranderen.

De 23-jarige Amerikaan had vorige week samen met zijn vriend Christopher Paquin (23) enkele uren aan een stuk naar ‘The Walking Dead’ gekeken, toen bij Perry plots de stoppen doorsloegen. Hij begon zijn kameraad te schoppen en te slaan. Hij haalde zelfs uit met keukenmessen, een gitaar en een magnetron, meldt The Guardian.

Toen de politie ter plaatse kwam, werd de jongeman in bedwang gehouden door enkele onderhoudswerkers die in het gebouw aanwezig waren. Even later vonden ze het levenloze lichaam van Paquin. Perry werd gearresteerd op verdenking van moord.

Volgens een woordvoerder van de politie zei Perry dat hij veel gedronken had toen zijn kameraad geleidelijk aan in een zombie begon te veranderen en hem probeerde te bijten. Hij voegde eraan toe dat de moord “een van de bizarste en afgrijselijkste”‘ was die hij kende.

De advocaat van Perry wenste nog niet te reageren. De zaak komt een eerste keer voor de rechter op 3 november.


Bron: Metro.beFreeway ‘The Real’ Ricky Ross gearresteerd met $100,000 cash op zak

Je kan nu een Teddy Beer kopen van bijna 3 meter lang