in

THE SUB van Heineken is het ultieme kerstcadeau!

Heerlijke dagen, lekker eten, drinken en prachtig vuurwerk staan voor de deur!!!

Dat houdt in dat je waarschijnlijk een DIK feest gaat geven thuis, gezellig met familie en vrienden over de vloer, en daar hoort dan natuuuuuurlijk ook een biertje bij!

Je eigen bar opzetten wordt met de Sub van Heineken lekker makkelijk gemaakt! Los van het feit dat THE SUB op een duikboot lijkt (#Awesome!), is het een heel leuk apparaatje waar je jaar na jaar plezier mee kunt hebben en je gasten heerlijk kan trakteren op een vers getapt biertje die erg lekker van smaak is op 2 graden!

heineken-the-sub-thorps-merken

Heineken biedt ook een variatie aan bierpatronen (Torps) aan van andere merken, zoals Desperados, Afflichem, Pelfort, Birra Moretti, Amstel en Brand.Speciale kerst-actie:
THE SUB is klein en makkelijk in gebruik en past dus ook perfect onder de kerstboom. Vervolgens is het een kwestie van uitpakken en het feest kan helemaal los!

Er is een speciale kerst-actie waarbij je THE SUB al kan aanschaffen voor 149,- inclusief 25,- biertegoed! Check de video hierboven om te zien waar je deze actie kan scoren!
Have fun en denk erom! Drink met mate!

‘Dit artikel wordt gesponsord door Heineken, maar betreft onze eigen mening.’Kim & Kanye: Zeg hallo tegen onze zoontje ‘Saint West’!!

Back To Back” eerste disstrack ooit genomineerd voor een Grammy