in

The Opposites keerden voor één keertje terug op Appelsap en het was AMAZING

Wie gisteren niet op Appelsap was heeft echt gemist. Wij waren daar en het hoogtepunt van de avond was zeer zeker het optreden van “The Opposites”.

Ze hebben al hun hits opgetreden en meer. Het was niet nodig om aan mensen te vragen om nummers mee te zingen, de DJ moest enkel het geluid eventjes wegtikken en iedereen ging uit volle borst mee.

Als je op het veld stond zou je letterlijk onder je voeten voelen hoe gaande het was. De hele grond bewoog op momenten mee alsof we op een drijvend graseiland stonden met zn allen wat omringd was door water. Het was echt amazing.

Het was een hele bijzondere ervaring en de sfeer daar was ontzettend chill en relaxed na een trage start van de dag zelf. Heel veel mooie relaxte mensen die lekker los aan het gaan waren.

Om een lang verhaal kort te maken. “The Opposites” waren eventjes helemaal BACK en wij zouden het enorm zonde vinden als ze dit niet doorzetten samen! Ze hebben de tent finaal afgebroken met hun show!

Good job mannen en thanks dat we dit nog een keertje mochten meemaken!Alligator verslindt Pitbull van 45 KG genaamd Tank tijdens wandeling in Florida park

Instagram Influencer “Keilanny Boo” doodgeschoten door kartel in een bar