in

Tepels eraf gerot en bijna dood nadat vrouw tieten laat doen in Colombia

Disclaimer: Dit artikel bevat schokkend beeldmateriaal ….

Het is algemeen bekend dat je in het buitenland, meestal niet westerse landen allerlei dingen kan laten doen aan je lichaam voor de fractie van de prijs. Gaat soms goed, en soms verschrikkelijk fout. Deze dame was dus bijna dood….

Lyndsay Colosimo reisde van Florida in de VS naar Colombia voor een borstvergrotingsoperatie, een buikwandcorrectie en borstlift voor $ 10.000, wat een fractie is van de prijs in de VS.

Maar de 38-jarige bleef na de operatie achter met rottend vlees dat zwart begon te worden.

I was in surgery for five and a half hours – when I woke up, I didn’t feel right and a doctor was nowhere to be seen.

My legs felt numb and I began vomiting uncontrollably – it was the worst pain of my life.

It continued for a few days and I could see a black spot under my bandage, but I was told it was dried blood and not to worry by medics.

I knew in my heart it wasn’t as I was getting worse by the day. Eventually I saw what was under the bandage and 30% of my nipple was black.

Lyndsay zegt dat bij haar de diagnose necrose was, die optreedt wanneer cellen sterven als gevolg van een ziekte, verwonding of falen van de bloedtoevoer, en dit leidde tot de verwijdering van haar melkkanalen en dat slechts drie weken na haar eerste operatie.

Ze zou 20 dagen in Colombia blijven om de procedures te volgen en voor een juiste hersteltijd maar ze bleef nog eens 12 dagen extra vanwege de complicaties.

Lyndsey, die de operaties onderging in een poging om zich zelfverzekerder te voelen voordat ze 40 werd, zegt dat ze open wonden op haar borsten had omdat de implantaatvoeten niet groot genoeg waren, alsof ‘de incisie was gemaakt voor een C-cup en een dubbel D erin geschoven werd ‘.

My skin started breaking open, it was terrifying to see. I had a fever and continued to show signs of infections, and was encouraged to walk around whereas usually people are told to rest after surgery.

My stomach began to fill with fluid and pus would seep out of my belly button, and massage therapists were sent to my hotel room with razor blades to cut open the incisions and massage the fluids out.

Na terugkomst in de VS ging Lyndsey rechtstreeks naar het ziekenhuis, waar ze zegt dat E.coli in haar borst werd gevonden, met een revisieoperatie op haar buik.

Tegen de tijd dat ze op 20 november uit het ziekenhuis werd ontslagen, was haar medische rekening in totaal gestegen tot $ 40.000. Lyndsay werd in Colombia behandeld om de kosten te drukken, maar als ze in de VS was gebleven voor de behandeling, zou het totaal plaatje haar $ 35.000 hebben gekost.

In dit geval was goedkoop dus eigenlijk duurkoop met dramatische gevolgen…Kijken: Tim Hofman veegt vloer aan met RTL vanwege Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag in programma’s

Temptation: Niels en Rosanna exposed door screenshots van Damian