in

Temptation: Niels en Rosanna exposed door screenshots van Damian

Credit: RTL

De Villa, Temptation en Love Island zijn door RTL en Videoland van de buis en het net afgehaald door een aantal dramatische gebeurtenissen.

Nu zijn oud-deelnemers zich ook aan het uitspreken over het geheel. Zo hebben Niels en Rosanna zich ook uitgelaten over het geheel en dat sprong bij Damien in het verkeerde keelgat. Hij vond het nodig om Rosanna te exposen met wat screenshots.

Rosanna verklaarde het volgende over het geheel tegen Grazia:

“Bij mij is eigenlijk net zoiets voorgevallen als in De Villa. Ik was tijdens Temptation Island VIPS zo dronken dat ik in het bed van een van de andere meiden ben gaan liggen, met mijn bikini en hakken nog aan. De tv-makers hebben verleider Alex toen gepusht om naakt naast me te gaan liggen, terwijl ze wisten dat ik hartstikke dronken was. Hij pakte me vast, en toevallig had ik dit keer een kwade dronk, en ben ik boos geworden. Maar eigenlijk is het pure aanranding. Ik heb twee soorten dronken en het had dus ook heel anders kunnen uitpakken. Hij had me wel kunnen verkrachten, ik weet honderd procent zeker dat ze dan niet hadden ingegrepen, en het waarschijnlijk ook nog hadden uitgezonden. En dan was het de volgende dag geweest van: Kijk eens wat Rosanna nu weer heeft gedaan…”

Damian wilde wat olie op het vuur gooien en sprak zich over het geheel uit. Hij wilde laten zien hoe nep alles en iedereen wel niet is door privé gesprekken met Rosanna uit zijn inbox te exposen:

“Al die ‘influencers’ die het nu ineens oh zo goed vinden dat Temptation van de tv wordt gehaald omdat ze niet goed zijn neergezet en gemanipuleerd. De meeste van hen hebben een carrière die gebaseerd is op hun gedrag in Temptation, dus doe niet zo hypocriet.”Tepels eraf gerot en bijna dood nadat vrouw tieten laat doen in Colombia

Seksistisch: D66 – het woord ’bemanning’ moet in de ban