in

Temptation Island is terug: Dit zijn de koppels van Temptation Island Vips!

Temptation Island komt terug! Na het veel besproken seizoen komt er 7 juni de eerste aflevering van Temptation Island Vips. Deze is alleen te zien op Videoland.

Het is al een tijd bekend dat er een nieuw seizoen komt van het programma. Deze keer met Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau als hosts. Het eerste seizoen van de VIP-versie van Temptation Island speelt zich af in Mexico. Meerdere bekende mensen gaven aan dat ze gevraagd zijn om mee te doen aan het programma maar er was weinig animo. Deze koppels doen wel mee aan de ultieme relatietest:

1. Ruud en Rowena
Ruud en Rowena zou je kunnen kennen van Utopia. Inmiddels zijn ze al een jaar samen. We gaan zien hoe ver ze komen.

2. Niels en Rosanna
Niels en Rosanna zijn bekend geworden door hun deelname aan seizoen 2 van Temptation Island. Het ging ze niet makkelijk af en Rosanna is zelfs met een ander naar bed geweest. Na het programma zijn ze weer terug bij elkaar gekomen. Zullen ze het er deze keer zonder kleerscheuren vanaf brengen?

3. Donny en Amije
Donny zou je kunnen kennen van het programma ‘De Roelvinkjes’ waarin hij met zijn broer Dave Roelvink een bar opende. Donny doet mee met zijn vriendin Amije. Ze hebben een stabiele relatie en geloven dat ze beide niet de fout in zullen gaan tijdens het programma.

4. Stefano en Gelina
Er doet dit seizoen van Temptation ook een onbekend koppel mee. Waarschijnlijk kon RTL blijkbaar niet meer bekende mensen vinden die aan Temptation mee wilden doen. Dat maakt verder niet uit want dit is ook een superknap koppel! Stefano ging eerder de fout is maar hun relatie gaat volgens hun nu goed. We gaan het zien…Spotify hitlijst: Week 20 t.e.m. maandag 21 mei – 2018

Ismail Ilgun vast een dag met Anna Nooshin, iets wat ze nog nooit gedaan heeft