in

Tekashi69, pistol whipped, ontvoerd, beroofd en in het ziekenhuis beland

Dit zat er natuurlijk aan te komen. Iemand heeft eindelijk zijn gangster getest SMFH!

Credit: TMZ

Tekashi69 is k.o. geslagen met de kolf van een pistool, ontvoerd, beroofd en uiteindelijk in het ziekenhuis beland.

Maar er zijn dus twee verschillende verhalen die beiden van de rapper afkomstig zijn. In het eerste verhaal vertelde hij dat het geheel gebeurde voor zijn huis en in het tweede verhaal vertelt hij aan de politie dat hij geramd werd van achter, terwijl hij naast een bestuurder in de auto zat, en uit de auto werd gesleurd waarin ze vervolgens naar zijn huis zijn gereden.

In beide verhalen vertelt hij dat de daders opzoek waren naar geld en juwelen. Als 69 deze niet zou afgeven zou hij worden vermoord dus heeft hij dat gedaan. In het ene verhaal zou de baby mama van 69 de juwelen en geld hebben gebracht maar bronnen vermelden aan TMZ dat twee van de daders het huis van 69 zijn binnengedrongen om het op te halen terwijl een derde dader met 69 in de auto achterbleef.

Het geheel gebeurde om 4 uur s’nachts na een videoshoot in Brooklyn, New York. De daders hebben $750k aan juwelen en tussen de $15k en $20k in cash hebben buitgemaakt. Hieronder een comment van iemand op het internet:

Listen just listen he as to MOVE to JERSEY NOW……… the ” Test my Gangsta tour ” is DONE…..

DJ Akademiks over 6ix9ine: Hij belde mij nadat hij was beroofd. Dit is wat hij te zeggen had over het geheel. Check de video hieronder.Bhad Bhabie laat weten wat ze van Amsterdam vindt tijdens interview met Vonneke en Famke

50 Cent & Floyd Mayweather zijn weer kattig aan het doen tegen elkaar op Instagram