in

Tekashi 6ix9ine pakt muziekcarrière op wanneer hij wordt vrijgelaten uit de gevangenis

De FBI heeft gezegd dat Tekashi Snitch9ine een “witness protection program” zou kunnen betreden nadat hij had klaar was met snitchen. Maar de rapper is dat niet van plan en in feite wil hij het liefst meer muziek maken.

Hij werd geconfronteerd met een minimum van 47 jaar en een maximum aan een leven in de gevangenis na te zijn beschuldigd van negen federale counts, waaronder racketeering, vuurwapendelicten en drugshandel. Maar in een poging zijn straf in te korten, getuigt hij nu tegen leden van de beruchte Nine Trey Bloods bende.

Er is vrees voor de veiligheid van Tekashi wanneer hij uit de gevangenis komt – hij is nog niet veroordeeld, maar hij hoopt dat hij dankzij het snitchen in 2020 vrij zal komen.

De rapper die voor de rechtbank zei: ‘I knew I was going to become a target. I knew they were going to try and hurt me…. weet dat hij dus in een “witness protection program” zou kunnen stappen maar dat is dus niet wat hij van plan is te gaan doen.

Jay Kramer, een voormalige FBI-functionaris die aan georganiseerde misdaadzaken werkte, zei:

Despite how connected we are, and the appetite for social media content in this country, there are places where, if this kid gets a haircut and wears normal clothes, no one would know or care who he is.

Volgens TMZ verwerpt hij het aanbod echter. Bronnen in de buurt van de rapper zeggen dat hij zal afzien van getuigenbescherming omdat hij ‘popelt’ om nieuwe muziek te maken.

Wat zijn veiligheid betreft, is Tekashi naar verluidt van plan een 24/7 beveiligingsteam te hebben – een leven van roem achterna te jagen en zal zich in “plain sight” verbergen.

In het proces tegen Anthony ‘Harv’ Ellison en Aljermiah ‘Nuke’ Mack, voor ontvoering, racketeering en drugshandel, gooide Tekashi een aantal andere mensen onder een bus: waaronder Cardi B en Diplomats artiest Jim Jones.

Cardi B en haar vertegenwoordigers ontkenden de claims en legden uit dat ze in haar jeugd lid was van een andere groep, de Brim Bloods.

Snoop maakt ook geen geintjes met zijn posts op Instagram over Snitch9ine:

View this post on Instagram

??‍♂️??

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

In een recent bericht vergeleek Snoop Tekashi dus met Martha Stewart – de Amerikaanse tv-persoonlijkheid die in 2004 vijf maanden naar de gevangenis moest na een handelsschandaal met voorkennis.

Snoop en Stewart zijn al jaren vrienden en werkten samen aan het Potluck Dinner Party van Martha & Snoop in 2016. LMFAO…. Martha heeft meer streetcred dan Snitch9ine.

As we watch Tekashi69 (or whatever his name is) snitch on EVERYBODY, I invite you all to remember Martha Stewart snitched on NOT ONE soul during her trial.

Baby girl kept it 10 toes down and ate that prison sentence by herself, like the true baddie she is.

View this post on Instagram

That’s my. M. F. Home girl ????? solid as a rocc.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

De rechtszaak, die wereldwijde media-aandacht heeft getrokken, loopt vandaag (26 september) ten einde. Alleen de tijd zal leren nu wat de uitspraak voor Tekashi zal zijn.

Als hij echter niet de “Henry Hill-route” gaat nemen, kan het leven heel snel gevaarlijk worden.Kijken: Harrie en Danicio ZWAAR op de vuist tijdens staredown Boxing influencers

Een schilderij van Channing Tatum’s Balzak is zojuist voor duizenden dollars verkocht