in

Te kieskeurig bij het uitzoeken van films? Netflix introduceert de ‘shuffle’ knop

Ken je dat? Je wil een film kijken op Netflix, maar je bent zó kieskeurig, dat je na een half uur nog steeds niks hebt gevonden. Netflix komt met een hulpmiddel.

Ik weet zeker dat we allemaal uren hebben verspild aan het scrollen door Netflix, in de hoop dat er iets opvalt voordat we het opgeven en maar weer “Prison Break” of “Friends” kijken voor de 1000e keer.

De streamingdienst is geweldig als je precies weet wat je wilt kijken. Weet je dat niet, dan is er te veel keuze op Netflix. Netflix helpt ons door een “shuffle” knop de installeren. Niet alle Netflix gebruikers hebben de knop. Dat komt doordat er nog mee getest wordt.

via GIPHY

Aangezien de functie nog steeds wordt getest, is het mogelijk dat deze net zo snel verdwijnt als deze is aangekomen. Netflix is momenteel echter gefocust op het verzamelen van feedback, en aangezien de ‘shuffle’ -functie positieve recensies heeft ontvangen, is het mogelijk dat dit een permanent onderdeel wordt.Kijken: volgens Kanye wilde Kim K. hem op laten sluiten na huilpartij over dochter tijdens eerste rally

Nieuw onderzoek: teveel porno kijken leidt tot erectieproblemen