in

TB: Zelfs de bloedeigen broer van Geert Wilders kan hem niet uitstaan

Paul Wilders, de broer van Geert Wilders zat ooit bij Pauw en Witteman aan tafel en zijn standpunt was: “Stem niet op mijn broer.”

Paul Wilders en zijn broertje Geert hebben het op basis van mening en standpunten met name in de politiek nooit goed kunnen vinden met elkaar. Hij gaf destijds ook aan bij de talkshow dat hij en zijn broertje elkaar nauwelijks spreken.

Paul Wilders neemt zelfs afstand van uitspraken zoals een ‘Kopvoddentaks’ en geeft aan dat hij met dit soort opvattingen lijn tegenover staat in vergelijking met zijn broer.

Het ergste van het geheel is dat Paul en zijn familie er gevaar onder lijden. Toen bijvoorbeeld de korte film Fitna van Geert Wilders uitgebracht werd moest er zelfs serieuze beveiliging aan te pas komen om Paul en zijn familie te beveiligen.

Wij hoeven gelukkig niet te kiezen tussen een Trump of een Hillary… dus laat deze man a.u.b. nooit aan de macht komen hier. Dan hebben wij echt de poppen aan het dansen!Shia LaBeouf Freestyles 5 Fingers of Death en MURDERT 80% van de Amerikaanse Rapgame

Baby MilliAnna, vierde generatie die geboren wordt met een witte pluk haar