in

Tattoo Gilly beschuldigd van Loverboy praktijken

media_xll_3469949

De Haagse rapper Tattoo Gilly blijkt voor menig vriendin een wolf in schaapskleren, als hij zich plots ontpopt als een niets ontziende loverboy. ‘Op het moment dat je het andere gezicht te zien krijgt, zit je in het web.’

Angela hield lang de schijn op. Voor de buitenwereld deed ze of er niets aan de hand was. Het meisje vertelde zelfs dat ze vrijwillig in de prostitutie zat. Pas veel later durfde Angela te vertellen dat ze doodsbang was voor rapper Tattoo Gilly, de artiestennaam van Guillermo P. En dat ze door hem op haar buik was gebrandmerkt met een tatoeage met daarop zijn naam. Bovendien werd ze door hem ook nog eens geslagen, bedreigd en verkracht.

Prostitutie
Angela was niet het enige slachtoffer van de inmiddels 33-jarige Hagenaar, stelt het Openbaar Ministerie. Zeker vijf meisjes zou hij hebben gedwongen de prostitutie in te gaan.

Ook de anderen zou hij hebben misbruikt, geslagen, aan de haren naar de grond hebben getrokken en hebben gedreigd hun liefste familieleden wat aan te doen. Nog zeker één ander meisje kreeg een tatoeage met zijn naam op haar buik. De slachtoffers moesten werken in Den Haag, Amsterdam en Groningen.
Stichting
Angela kwam via via met hem in contact. Ze was net meerderjarig en keek tegen Tattoo Gilly op. Iemand uit de artiestenwereld, nog redelijk succesvol ook. Die in combinatie met zijn tattooshop in Amsterdam een goede boterham verdiende. ,,Net als andere loverboys werkte hij met emoties, manipuleerde hij volop en gaf hij de meisjes veel aandacht,” zegt Anita de Wit van stichting StopLoverboysNu, die onder meer slachtoffers opvangt.

Ook Angela werd door de stichting opgevangen toen ze eindelijk wist te ontsnappen. ,,Hij gaf haar het gevoel dat ze speciaal was. ‘Jij bent mijn nummer 1’. Maar zo had hij er dus wel meer die geloofden dat ze zijn ‘special lady’ waren.”

Web
Uiteindelijk wilde het meisje alles doen voor de rapper, die in Den Haag overigens een gezin heeft. ,,Op het moment dat je het andere gezicht te zien krijgt, zit je vast in het web van de loverboy. Ze was zijn marionettenpoppetje,” zegt De Wit.

Nu zit de rapper vast, al bijna een halfjaar. Gisteren was in de rechtbank van Den Haag een niet inhoudelijke zitting. Van zijn ‘blingbling-uiterlijk’, uitdagend te zien op zijn videoclips, was nu weinig te zien. Een zwart blouseje bedekte zijn getatoeëerde lijf. Ruime simpele spijkerbroek. Nergens een dikke gouden ketting te bespeuren. Geen sikje of coole zonnebril.

P.’s advocaat pleitte er gisteren voor dat zijn cliënt de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak thuis zou mogen afwachten. De meisjes zouden vrijwillig hebben gewerkt. Sommigen vertelden dat ook zo tegen hun vriendinnen. Bovendien pronkte een van hen met het verdiende geld en vertelde ze zelfs bij een controle niets aan zedenrechercheurs. De rechtbank wees het verzoek af, onder meer omdat de aanklacht te ernstig is. (De naam Angela is om privacyredenen gefingeerd)

Bron: AD

Hierboven lezen jullie het verhaal wat zo geschreven staat in het AD. Hieronder ons commentaar daarop….

Het verhaal, zoals het in het AD staat is natuurlijk helemaal geschreven in het voordeel van de tussen haakjes ‘slachtoffers’.

Nu is het zo dat wij Gilly via via kennen en je hoort wel eens wat over het één en ander. Of het waar is, weet je natuurlijk nooit en je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen wordt. Wat wel waar is, is dat het vaak meiden en vrouwen betreft met een één of andere psychische stoornis zoals bijvoorbeeld borderline… Er zijn ook genoeg voorbeelden waarin dit niet een rol speelt en wij hebben het ook niet perse over deze zaak.

Dit soort meiden zijn echter ook niet barkie (hoeren in het algemeen niet sorry) en als er iets gebeurd wat hun niet bevalt dan veranderen ZIJ in een één of andere idioot die denken dat ze alles kunnen maken, zeggen en doen. Ze liegen en bedriegen vervolgens de HELE boel bij elkaar ten koste van alles en iedereen. Daar kan men idd een beetje agressief van worden op een gegeven moment. Los van het feit dat er onderling enorm veel jaloezie en haat bij komt kijken. Nu is het niet zo dat wij pooieren en prostitutie goedkeuren. Alles behalve dat… Het is het oudste vak in de wereld en het zal ook altijd blijven bestaan en er zal altijd geld aan worden verdiend. Daar kunnen wij op rekenen met z’n allen.

Vrouwen dwingen daartoe en slaan, is een ander verhaal opzicht. Het is zwak, zielig en je bent geen man als je zoiets doet.
Ons advies aan alle pooiers, schooiers en wannabee’s die koste wat het koste in deze branche willen opereren en nu nog vrij rondlopen daarbuiten met nadruk op ‘nu nog’. Probeer gewoon een bordeel te openen en zet advertenties in de krant. Laat die hoeren komen solliciteren en doe het op een legale manier. Zo voorkom je dit soort ellende waarin ze het woord van het slachtoffer ‘die misschien een beetje overdreven kan zijn’ altijd boven die van jou zullen geloven. Vooral als het er meerdere zijn die illegaal en zonder vergunning rond huppelen naast je… We hebben dit al te vaak moeten zien en lezen in het urban segment. Kapot voor schut dit, voor iedereen hier!

Is toch schande zo een titel boven je naam? LOVERBOY of POOIER? Gedraag je man, werk, open een bordeel en word een bordeelhouder. Zo kan niemand je geen ene moer maken en krijg je misschien nog een beetje respect ook. Theo Heuft van Yab Yum bijvoorbeeld, maar je ziet wat er met hem is gebeurd. Hij was iig geen pooier maar netjes een bordeelhouder die belasting afdroeg.

Laat a.u.b. met wat commentaar weten wat jullie hiervan vinden.Savage: Azealia Banks gearresteerd voor bijten in tiet van uitsmijter

Shmurda heeft wederom pech $750 per aids pil kill is zojuist gearresteerd #SMFH