in

Sweet summer in aantocht: volgende week 25 graden

En hopelijk gaat hij nooit meer weg, maar die kans zit er helaas niet in

We gaan weer lekker voor die korte broek en T-shirt dingems want er is TOP weer op komst. Aankomende dinsdag, woensdag en donderdag kan het oplopen tot 23 graden. Het zal plaatselijk zelfs 25 graden kunnen worden, aldus weerman Michiel Severin van Weerplaza.

Lekker die BBQ aan in de tuin en de buren bombarderen met overheerlijke BBQ lucht van je gemarineerde Kip en ander soort vlees. Hopelijk heb je jezelf niet TE vaak ziek gemeld op het werk en kan je ff een uhum, illegale ATV dagje opnemen lol.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Michiel Severin: ,,We spreken in meteorologische termen van een zomerse dag als het 25 graden is, van een warme dag als de thermometer de 20 graden aantikt en bij 30 graden is het een tropische dag. Dit zou ik de classificatie ‘schitterend lenteweer’ willen geven.”

Trek je korte broek maar uit de kast, want er is schitterend weer op komst. Dinsdag, woensdag en donderdag loopt de temperatuur op tot 23 graden. ,,Als alles meezit, zou het plaatselijk best 25 graden kunnen worden”, aldus weerman Michiel Severin van Weerplaza.

Morgen in de avonduren wat buien hier en daar en zondag kan een tikje minder worden dus het weekend begint eigenlijk pas op dinsdag als je de aankomende besluit over te slaan met wat Netflix en Chillings.Het is weer vrijdag dus we hebben weer heel veel muziek voor jullie (week 15-2018)

Volgens de complottheoretici gaan we allemaal dood op 23 april vanwege ‘Death Planet’