in

Surinaamse Minister Van Dijk-Silos over SFB: ‘Soms moet je de verdachten een tijdje observeren voordat je ze arresteert’

capture

De sextape van SFB is in ieder geval geen kinderporno dus dat hebben de heren mee.

Daarnaast maakte Minister Van Dijk-Silos van Justitie en Politie van Suriname een hele opmerkelijke uitspraak tegen de NOS namelijk:

‘Soms moet je de verdachten een tijdje observeren voordat je ze arresteert’

van-dijk-silos-juspol-corruptie-bestrijding

Wij hebben een foto opgedoken van Mvr Silos en tja… deze vrouw heeft de mannen van SFB strak in de gaten gehouden een tijdje voordat ze besloot om in te grijpen. De heren zijn namelijk vaker in Suriname geweest sinds het incident.

Zou die L die Frenna heeft gekregen van Mula hieraan hebben bijgedragen….lol? Of heeft hij zijn eigen ruiten extra ingegooid met de line ‘Ik ruil een darkskin in voor een barbie’. Want dat sexfilmpje betreft namelijk wel een darkskin meisje… en die zijn ineens niet goed genoeg meer. Baba Yaga zou nu Frena, Frena, Frena zeggen…

Wat het ook is dat ineens heeft geleid tot de arrestatie van de heren…. het is helemaal fucked want in een Surinaamse gevangenis wil je niet zitten.

Van Duik-Silos: “Het zou te veel eer zijn om deze aanhouding op mijn conto te schrijven”, zegt de bewindsvrouw. “De zaak loopt al van voor mijn aantreden. Maar de arrestatie sluit goed aan bij mijn beleid: kindermisbruik bespreekbaar maken en keihard aanpakken.” “Soms moet je de verdachten een tijdje observeren voordat je ze arresteert. Meer zeg ik er niet over.”

Maar goed… de heren zitten nog steeds vast en zullen Oud en Nieuw maar achter tralies moeten vieren.

Bron: NOSDeze jongen wint award: Meest psycho girlfriend ever

Optreden van Mariah Carey tijdens nieuwjaar op Time Square ging helemaal fout