in

Supergaande heeft het MOB filmpje van Parsa verwijderd en meer…

Er is de laatste paar dagen heel veel ophef ontstaan online rondom het overlijden van Parsa.

Hij was ontzettend geliefd in the Urban scene en veel artiesten hebben hun steun betuigd en zich erover uitgelaten.

In het AD stond dat Parsa een lichte verstandelijke handicap zou hebben gehad maar dat is dus niet het geval geweest. Wij hebben via via vernomen dat dit allemaal een act was destijds om sneller naar huis te kunnen na zijn arrestatie. Het was een act om de reclassering en het OM om de tuin te leiden.

Ook hebben wij vernomen dat zijn overleden broer niet in de criminele circuit zat. Hij heeft destijds geworsteld met een vreselijke ziekte waaraan hij uiteindelijk is overleden.

Bij de NOS zetten ze Parsa nu weg als een belangrijke spil en sleutelfiguur in de Rotterdamse onderwereld. Dit zouden zij via verschillende bronnen hebben vernomen. Zijn naam zou voorkomen in allerlei onderzoeken van de rijksrecherche m.b.t. liquidaties en andere vormen van criminaliteit.

Moge beide broers rusten in vrede en na alle commotie omtrent het verlies van Parsa hebben wij vernomen dat hij ontzettend gemist zal worden.

Hieronder de statement van Nesim van Supergaande omtrent het verwijderen van het filmpje wat Parsa zo bekend had gemaakt in de Urban scene.De paspoorten van pedofielen uit Australië worden vernietigd

McDonald’s heeft bevestigt: vanaf volgende week gaan we thuis bezorgen!