in ,

Superdrug verkoopt eetbare gummiberen die je helpen ‘bruin te worden’

Ze versnellen blijkbaar het bruin worden behoorlijk bij blootstelling aan UV stralen

Hoewel we steeds dichterbij de zomer komen is het een feit dat wij dagelijks een race tegen de klok voeren in deze ratrace waar we momenteel in verwikkeld zitten door onze oh zo mooie en goed werkende ‘systeem’.

Mensen hebben steeds minder tijd voor ontspanning en voor elkaar. Even een hele dag gaan liggen zonnen op het strand wordt steeds moeilijker. Vooral als je dat een paar keer moet doen om die perfecte zomergloed te krijgen. Er zijn genoeg mensen die in de zomer naar de zonnebank gaan omdat ze het gewoon niet redden allemaal. Het is of dat, of ze hebben gewoon een hekel aan het liggen zweten in de zon. You never know….

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Beide methoden kosten behoorlijk veel tijd, moeite en geld, en de zonnebank is zeer zeker niet goed voor onze gezondheid.

Maar goed, om op onze behoeften in te spelen hebben een paar gezondheidsspecialisten de handen ineen gestoken om gummiberen te ontwikkelen die je helpen met bruin worden. Ja… het zal als een verschrikking klinken voor sommigen maar mensen gaan er toch gebruik van maken.

UTan heeft Tan Gummies verzonnen, dat zijn in wezen gummibeertjes die je blijkbaar helpen te zonnebaden.

Ze worden verkocht door Superdrug, die op de site zegt: ” s Werelds eerste eetbare tan-supplementen ontwikkeld door gezondheidsspecialisten met behulp van beproefde, traditionele veganistische ingrediënten.

“Tan Gummies zorgen ervoor dat krachtige actieve stoffen geruime tijd in de mondholte worden gehouden, resulterend in ‘directe absorptie’ door de vliezen in de wangmuren, krachtiger dan wat dan ook op de markt verkrijgbaar, met een mix van essentiële voedingsstoffen van planten.

Superdrug: “Accelerate your tan all year round with and without sun exposure.”

Blijkbaar kan het supplement, tijdens een kuur bij blootstelling aan UV-stralen het proces versnellen en verbeteren, waardoor het bruiningsproces veel gemakkelijker wordt en sneller verloopt.

Het moet niet gekker worden allemaal. We hebben als mensheid gewoon echt meer vrijheid nodig.Fabrieksarbeider overleden nadat collega perslucht slang in zijn anus stak en aanzette

Maak kennis met ‘s werelds rijkste voetballer, met een vermogen van $20 miljard