in

Super veel mensen hebben de hele week al last van Cenosillicafobie

Maak je toch niet zo druk! Het is vrijdag dus we kunnen eind van de werkdag iets aan je Cenosillicafobie gaan doen! Hele irritante aandoening dit en we voelen je pijn!

Je hebt de hele week gewerkt en rond dinsdag middag begint het al te jeuken. Bij velen op maandag middag al. Veel kunnen niet wachten tot het weekend en nemen al op dinsdag drastisch maatregelen. Wel een beetje jammer dat sommigen er al mee beginnen in de auto! Kan echt niet hé mensen. Foei!

Op woensdag beginnen we al te liegen door de zenuwen. We zeggen tegen onze wederhelft dat we naar de gym gaan maar stiekem gaan we dan naar de kroeg voor een AA sessie met de mannen. In een kring zitten en janken met z’n allen. Wat een leven!

Als je niet weet wat Cenosillicafobie is, dan moet je het eventjes googlen. Dat helpt je om meer inzicht te krijgen over deze dramatische aandoening.

Hoe leg je zo een aandoening uit aan je naasten? We hebben daar een mooi stukje tekst voor wat je kan versturen via Whatsapp:

Ik weet niet zeker of je het gemerkt hebt , maar ik zit de laatste tijd niet helemaal lekker in m’n vel. Ik ben vandaag ook naar de dokter geweest en die heeft niks kunnen vinden, dus ben ik net doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar hebben ze me onderzocht.

Ik moet de resultaten nog afwachten, maar de dokter verwacht dat ik last heb van Cenosillicafobie. Het is wat moeilijk om het goed uit te leggen. Maar anders moet je het even op internet opzoeken. Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen, want het is nog niet bekend hoe lang dit zal gaan duren!Mannen: De ‘Testicuzzi’ is een speciale mini Jacuzzi voor je kloten

Hesdy Gerges gaat Rico Verhoeven een bitchslap verkopen als hij hem tegenkomt