in

Super LIT buiten bij feest Daily Paper x Smib in Amsterdam West

Waarschijnlijk hadden ze niet verwacht dat de opkomst zo heavy zou zijn

De opkomst was meer dan LIT en het was super druk. Jammer dat het feest vannacht werd afgelast wegens veiligheidsoverwegingen maar hetzij zo.

Kledingmerk Daily Paper had een releasparty gepland staan om een samenwerking met Smid uit de Bijlmer te vieren. Het was helemaal uitverkocht en er was een hele grote opkomst van mensen zonder kaartje. Daardoor werd het gewoon veel te druk voor de deur.

Er werd een beetje geduwd in de rij voor de deur waardoor mensen als een wave heen en weer gingen en een paar mensen op de grond vielen. Dit had één gekke feest kunnen zijn binnen. De ME kwam er zelfs op een gegeven moment aan te pas omdat de opkomst zo groot was en niemand eigenlijk naar huis wilde gaan LMFAO!

Volgens een politiewoordvoerder was de sfeer een beetje grimmig maar daar is niks van terug te zien op de beelden. De mensen die er waren hebben het in ieder geval gezellig gehad en zijn natuurlijk een beetje teleurgesteld dat het geheel niet door kon gaan.

Daily Paper was natuurlijk teleurgesteld dat ze het geheel moesten afblazen maar goed… Het was helaas niet anders. Maar dat ze ONGEKEND populair zijn onder de jeugd is één ding wat zeker is!Armoo zegt dat hij gaat stoppen als mensen niet aardig tegen hem gaan doen

Deze 4 Short Horror films moet je net voor het slapen gaan kijken