in

Suge Knight gearresteerd voor moord die gister werd gepleegd

[hdvideo id=960]

Suge Knight is gearresteerd voor moord. Tijdens een vechtpartij in Compton op een film set reed hij achteruit met zijn auto iemand over.

De man in kweste een vriend van Suge raakte fataal gewond en Suge Knight ging er als een haas vandoor. De film set in kwestie heeft te maken met een project waar Dr Dre en Ice Cube aan meewerken. Toen Suge de set wou betreden werd hij aangehouden door de beveiliging en raakte slaags met twee mannen. Vervolgens stapte hij in zijn auto en pleegde een Hit and Run die dus fataal afliep.

Zijn vriend ‘Terry Carter’ wou naar verluid achter de auto langs om in te stappen toen Suge de auto in zijn achteruit zette. In totaal zijn er 3 mannen overgereden incl. de acteur Cle “Bone” Sloan die een rol speelde in ‘Training Day’ en ‘End Of Watch’.

Suge beweert dat hij naar de set gereden was om vrede te sluiten met Dr. Dre. Hij beweerde dat Dr. Dre daarom gevraagd zou hebben maar Dre zegt dat daar helemaal niks van waar is. Suge is gearresteerd voor het incident en zit momenteel vast. Zijn borgtocht bedraagt 2 miljoen dollar.Behind The Scene: Er komt een video van FourFiveSeconds van Rihanna

50 Cent en A$AP Rocky beefen om Tatted Up Holly