in

Suge Knight beweert dat hij weet wie Tupac heeft vermoord

Suge Knight beweert dat zijn ex-vrouw en voormalige hoofd beveiliger van Death Row Records, Tupac hebben vermoord en dat Suge Knight eigenlijk de echte target was van de drive-by.

Marion ‘Suge’ Knight heeft gezegd dat hij de echte target was in de drive-by dat Tupac Shakur heeft vermoord volgens de verklaring van zijn advocaat. De rapper heeft altijd geweigerd de indentiteit van de shooter te onthullen. Hij beweert dat het zijn ex vrouw Sharitha en de voormalige hoofd beveiliger Reggie White Jr waren die achter de drive-by zaten.

CHECK OOK:

  • Alle nieuwtjes uit de muziekindustrie vind je via jump.fakka.nl

Suge heeft gezegd dat de nieuwe documentaire ‘Tupac Assassination: Battle for Compton’ de feiten over de fatale schietpartij uit 1996 juist moest hebben volgens de filmmakers. Hij verteld ook over de coup bij Tupac’s label ‘Death Row Records’ wat mede was opgericht door Suge en Dr. Dre. Filmmakers hebben gezegd dat ze een ondergetekende verklaring hebben van Suge’s advocaat om te bevestigen dat alles in hun documentaire waar is. De advocaat beweert ook dat de schietpartij eigenlijk 1 van de eerste pogingen waren om Knight zijn leven te beindigen. Suge, 51 jaar en word deze maand 52, zit momenteel vast in de gevangenis vanwege moord en poging tot moord nadat hij 2 mensen heeft overgereden in Compton januari 2015.Beyoncé is de eerste keus van de regisseur voor ‘Lion King’ remake

Racist stuurde DM over ISIS naar islamitische advocaat en werd vervolgens even geschoold