in

Suárez krijgt bizarre boodschap van Popeye, huurmoordenaar van Escobar

Luis Suárez is één van de bekendste en populairste voetballers van Zuid-Amerika. Zelfs bij Jhon Jairo Velasquez, voormalig huurmoordenaar voor drugsbaas Pablo Escobar, is hij bekend. De ex-huurmoordenaar heeft Suárez een boodschap gestuurd.

De beruchte Velasquez, alias Popeye, heeft in totaal dertig jaar in de gevangenis doorgebracht. Hij is al een tijdje op vrije voeten begon zelfs met vloggen. Op 4 september 2016 zette Velasquez een opmerkelijke video op Twitter voor Suárez en zijn maatje bij Uruguay Edinson Cavani. “Hallo, ik ben Jhon Jairo Velasquez Vasquez ofwel Popeye, de persoonlijke huurmoordenaar van Pablo Escobar Gaviria. Langs deze weg wil ik een compliment uitdelen aan het Uruguayaanse nationale elftal en in het bijzonder de kampioenen Suárez en Cavani.”

Vasquez gaat verder: “Jullie ontvangen al mijn respect, sterren die het Uruguayaanse volk zo goed vertegenwoordigen. Jullie verdienen de trots van jullie natie. Vanuit Medellin, Colombia wil ik jullie feliciteren omdat jullie grote strijders zijn. Big hugs.”

Bron: CrimeDocsNLDe nieuwe ‘Wireless Headphones’ van Apple gaan voor schut op Twitter

Verdachte tourbus diefstal van 3 miljoen opgepakt met koffer vol juwelen