in

#Stupid: Man betaald $700k aan helderziende voor hulp om Ex terug te krijgen

Projecting The Future

Een man heeft onlangs meer dan $700.000 betaald aan een helderziende vrouw voor hulp met het terug winnen van zijn Ex.

Volgens Pricilla Kelly Delmaro had de man een ring nodig van $40K die zijn energie zou beschermen. Daarna moest hij een speciaal drankje laten ontwikkelen voor $28K om zich te ontdoen van kwade geesten, die vervolgens niet werkte en opnieuw gemaakt moest worden voor het zelfde kostenplaatje van $28K. De meeste mensen die echt in dit soort onzin geloven zouden op dat moment al afhaken maar de 32-jarige man bleef terug komen voor meer.

Toen de ring en het magische drankje faalden vond Delmaro dat het tijd was voor een begrafenisritueel (kosten: $40K) en wat denk je? Het werkte natuurlijk weer niet. Pricilla Delmaro was het zat en besloot het ultieme te doen voor de man. Ze besloot dat het tijd was om terug te gaan in de tijd en zo voor eens en voor altijd het probleem op te lossen.

Natuurlijk had ze hiervoor eerst een rolex nodig ter waarde van $30K. #LOOOOOOOOOOL

Ze faalde natuurlijk met haar poging en sommeerde de man een gouden brug te bouwen van 80 mijl en de idioot betaalde er $80K voor. Toen de brug niet werkte zei ze dat het waarschijnlijk 10 meter langer wel zou werken en hij betaalde nog eens $90K voor een nieuwe brug. #SMFH.

Nadat alle pogingen mislukten werd de man in kwestie een beetje wantrouwig (NU PAS???) en besloot een onderzoek in te stellen.

Het meisje waar hij op zoek naar was, was overleden in 2014. #OMFG

Nu heeft de man geen meisje, een hoop schulden, verloor zijn appartement en moest zijn auto verkopen. Delmaro werd wel gearresteerd voor oplichting maar die is niet van plan om het geld terug te geven.

Bron: UNILAD#PrisonBreak: Moordenaars ontsnappen op klassieke manier uit Amerikaanse cel

Video: Harry Femer – Ken Niet